Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

MAGIC JEANS!!

Σχεδιαστής παρουσίασε το ΤΖΙΝ που θέλουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες! Δείτε γιατί...


Στο μέλλον, οι γυναίκες θα χαμογελούν ευτυχισμένες στη σκέψη του και οι άνδρες θα πίνουν νερό στο όνομά του.

Τουλάχιστον αν αποδειχθεί ότι ο Αλεξάντρε Χέρτσοβιτς κατασκεύασε αυτό που ισχυρίζεται: το τζιν που καταπολεμά την κυτταρίτιδα...Ο σχεδιαστής παρουσίασε σε επίδειξη μόδας στη Βραζιλία το «παντελόνι ομορφιάς» όπως το ονομάζει. Το τζιν, το οποίο αποτρέπει τη δημιουργία του μεγαλύτερου γυναικείου εχθρού.

Οπως ισχυρίζεται ο Χέρτσοβιτς, το παντελόνι του αξιοποιεί τη θερμότητα του σώματος και τη μετατρέπει σε υπέρυθρες ακτίνες, οι οποίες διεγείρουν τις περιοχές που «κινδυνεύουν» περισσότερο να αποκτήσουν την περίφημη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Ο σχεδιαστής χρειάστηκε να δουλέψει σε αυτό το πρότζεκτ επί πέντε χρόνια και ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα της δημιουργίας του. Αγνωστο παραμένει όμως το πότε θα διατεθεί στην αγορά το θαυματουργό ρούχο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είναι ο πρώτος σχεδιαστής που ασχολείται με το θέμα. Το 2004 η Miss Sixty είχε παρουσιάσει μία κολεξιόν τζιν, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να «σβήσουν» την κυτταρίτιδα, χάρη στην περιεκτικότητα ρετινόλης στο ύφασμα.

Ενα χρόνο αργότερα όμως η κολεξιόν αποσύρθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου