Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Οι δέκα must καλοκαιρινές φωτογραφίες, στο facebook (εικόνες)

Οι δέκα must καλοκαιρινές φωτογραφίες, στο facebook (εικόνες)

Φτάνει πια... τσουρέκια...
Μετά από εκτενή παρακολούθηση των φωτογραφιών που δημοσιεύει ο πάσα χρήστης στα social media, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών, καταλήξαμε στα παρακάτω δέκα συμπεράσματα:
1. Όποιος έχει νέα/ο, ωραία/ο και καινούρια/ο γκόμενα/ο, μας τα κάνει τσουρέκια με τις αγκαλιές και τα φιλιά τους.
2. Όποιος είναι ιστιοπλόος, σέρφερ, δύτης, αθλητής κλπ, μας βομβαρδίζει καθημερινά με φωτογραφίες του εν ώρα δράσης (!!!), φορώντας φυσικά τη στολή του.
3. Τα τατουάζ των αντρών συμβαίνει όλως τυχαίως να είναι σε πρώτο πλάνο στη φωτογραφία.
4. Οι άντρες φορούν ό,τι πιο γελοίο βρουν (τάχα μου για να γελάσει η παρέα) και φωτογραφίζονται μ’ αυτό (καπέλα γυναικεία, παρεό, σουτιέν, φουλάρια, τσεμπέρια, κολιέ κλπ).
5. Οι άντρες είναι πάντα αξύριστοι στις διακοπές, ενώ τη μέρα που θα ξυριστούν θα αφήσουν για λίγο μόνο το μουστάκι (μουτζαχεντίν style), να γελάσει η παρέα και να βγει η αντίστοιχη φωτογραφία.
6. Οι γυναίκες, κατά μία περίεργη σύμπτωση βγαίνουν με τουρλωμένο τον κώλο τους, πάντα όμως χωρίς να κοιτάζουν το φακό (είτε είναι στο σκάφος και κρατάνε τα πανιά, είτε κάνουν σπορ, είτε είναι ξαπλωμένες μπρούμυτα εκεί που σκάει το κύμα, είτε σερβίρουν ποτά σκύβοντας πάνω από τη μπάρα).
7. Τα παιδιά ολονών είναι τα μόνα που: τρώνε παγωτό, κάνουν κούνια, κάνουν ποδήλατο, κολυμπάνε με μπρατσάκια, φοράνε μάσκα, πίνουν πορτοκαλάδα, έχουν γυαλιά ηλίου, κάνουν κοτσιδάκια, σκάβουν στην άμμο, χορεύουν και πάνε στα μπαρ με τους γονείς τους, γεγονότα τα οποία πρέπει να μοιραστούν μαζί μας, μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν.
8. Το ηλιοβασίλεμα που τραβάει ο καθένας είναι μοναδικό και δεν έχει ξαναδημοσιευτεί άλλο παρόμοιο στα social media.
9. Τα γνωστά μνημεία (πύργος του Άιφελ, λιοντάρι της Χαιρώνειας, Κνωσός, Αχίλλειον, Πορτάρα, Μεγαλόχαρη, Λούβρο, Κολοσσαίο κλπ) καθώς και οι «εξυπναδιές» μ’ αυτά (κλωτσάω τον πύργο της Πίζας, στέκομαι κάτω από τα αρχ**ια του Κολοσσού της Ρόδου κλπ) αποτελούν μοναδική ιδέα όλων, στο να στηθούν μπροστά οικογενειακώς (ή γκομενικώς) και να τραβήξουν την αθάνατη πόζα.
10. Οι χειρονομίες με τα χέρια, «αλά Αρναούτογλου», (take five, victory, aloha, super, ok κλπ), είναι κλασική στιγμή αμηχανίας και μη σωστής τοποθέτησης των χεριών, που το αντικείμενο φωτογραφίζεται με περισσή υπερηφάνεια και ευφυΐα.
 


                                                                                                            Τάκης Γιαννούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου