Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Είστε και μερικές που βάφεστε τόσο διακριτικά τα πρωϊνά, σαν να έχετε επιζήσει από έκρηξη σε εργοστάσιο της Βιβεχρώμ....

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ......
Τα μοντέλα είναι αδύνατα, με ελαχίστη ή καθόλου κυτταρίτιδα, είναι η δουλειά τους άλλωστε να προσέχουν το σώμα τους. Οι φωτογραφίες όμως από την εβδομάδα μόδας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ανατρέπουν αυτά που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε!

Από μπροστά βλέπεις ένα καλλίγραμο μοντέλο και μόλις γυρίσει πίσω, αντικρίζεις ένα σώμα που σου θυμίζει μεστωμένη γυναίκα! Ναι…προσέχουν τη διατροφή τους σε σημείο που λιμοκτονούν!

Γι αυτό είναι τόσο αδύνατες. Μόνο που  έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους. Τρώνε λίγο, μερικές φορές απαγορευμένες τροφές, καπνίζουν πολύ, πίνουν και δεν γυμνάζονται καθόλου!

Το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό! Δείτε το πίσω μέρος top model που σου προκαλεί αηδία!

Χαλαρό, μέσα στη κυτταρίτιδα… Ειδικοί υποστηρίζουν πως αυτό είναι αποτέλεσμα κακής ψυχολογίας.

Τα μοντέλα πιέζονται πολύ για να χάσουν βάρος ή να διατηρήσουν αυτό που έχουν και ξεσπούν στις καταχρήσεις.

Όπως και να χει όμως η εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα τα μοντέλα που θαυμάσαμε! Κρίμα…και δυστυχώς αυτός ο τρόπος ζωής περνάει και σε νέα κορίτσια ώς ο ιδανικός για ν΄αποκτήσουν κορμί..

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά η φωτο έχει επεξεργαστεί με photoshop! Και αυτό γιατί δε μπορεί το ένα ποδι να έχει κυταρίτιδα και το άλλο όχι ούτε να έχει γυμναστεί το ένα κωλομέρι και να είναι σφιχτό και το άλλο να είναι 10 ποντους πεσμένο στο πάτωμα...
    Μάλλον κάποιος έπαιξε δείχνοντας τι μπορεί να κάνει το photoshop...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ PHOTOSHOP ΕΙΝΑΙ 100% (ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ)ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ FULL KYΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 100%!!!ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ!ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!thanks ΛΙΑΚΑΔΑ anyway ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΩ!!!!ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή