Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ LIDL...ANTE ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ!!!


Στροφή 180 μοιρών κάνει η γερμανική εταιρεία σούπερ μάρκετ LIDL, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τη διαφήμιση - μέσω της ιστοσελίδας της - πακέτων διακοπών στην κατεχόμενη Κύπρο.

Η Καθημερινή της Κύπρου και όλα τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης καυτηρίασαν την τακτική της εταιρείας και μάλιστα έγιναν διαβήματα μέσω της κυπριακής πρεσβείας στο Βερολίνο προς τη γερμανική αλυσίδα.

Διαφήμιση για διακοπές στα Κατεχόμενα

Σε διαφημιστικά φυλλάδια της γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ LIDL που διανέμονται στις υπεραγορές της στη Γερμανία διαφημίζεται ως προορισμός διακοπών η κατεχόμενη Κύπρος. Στελέχη της εταιρείας έσπευσαν να δικαιολογηθούν αναφέροντας πως τα συγκεκριμένα φυλλάδια αφορούσαν είτε σε διαγωνισμό που απευθύνεται κυρίως στη μεγάλη τουρκική κοινότητα της Γερμανίας είτε ήταν πολύ παλιά έντυπα. 

Σύμφωνα με την εικόνα που δίδει η εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας της αλλά και της πληθώρας των προσφορών και επιλογών, η πρωτοφανής αυτή επιχειρηματική κίνηση της LIDL κάθε άλλο παρά ως ένα μεμονωμένο συμβάν μπορεί να παρουσιαστεί, καθώς εμφανίζεται ως μια στρατηγική επιλογή της εταιρείας για ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των Κατεχομένων. 

Προς αυτό το συμπέρασμα συνηγορεί και η υποβάθμιση των διακοπών προς την Κυπριακή Δημοκρατία. Επισκεπτόμενος κάποιος την ιστοσελίδα lidl-reisen.de θα διαπιστώσει πως διαφημίζονται ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Κερύνεια και Αμμόχωστο.

Το σχετικό ρεπορτάζ του EXTRA TV που αναμεταδίδει του πρόγραμμα του GR στην Κύπρο:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!http://www.kaltura.com/index.php/extwidget/openGraph/wid/0_5627e1sr
ΠΗΓΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Αφού έχουν πουλήσει και τον κολο τους δεν έχουν μείνει ήθη ούτε έθιμα ούτε έθνος!ο λαός λοιμοκτονει και πάει και αγοράζει φθηνα σε αυτούς που έχουν το χρήμα ..το πιάσατε?μας έφεραν σε αυτό το σημείο έτσι ώστε να μας χειραγωγούν καλύτερα! Όλα στο κόλπο ήταν! Γι αυτό κι από την αρχή δεν βάλανε την Τουρκία στην Ευρώπη! Για να μας πηδήξει τώρα με την ευχή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή