Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

GREEK LOVER( με τρίχα για πουλόβερ) - PRO EDITION 2013

 

Το φλερτ είναι μια ωραία δραστηριότητα. Και ως ωραία δραστηριότητα,ανθίζει παντού και είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Εκτός από την παραλία.
Η παραλία είναι στοιχειωμένη με το φάντασμα του Στάθη Ψάλτη και του Σταμάτη Γαρδέλη, που τραγουδάνε ακόμη “come with me για να τη βρεις”, είναι στιγματισμένη από τους Greek Lovers των περασμένων δεκαετιών και αμαυρωμένη για πάντα από το ομώνυμο track των Ημισκουμπρίων.
Η παραλία είναι το μέρος στο οποίο το φλερτ αυτομάτως μετονομάζεται σε “καμάκι” και εκείνος που το επιχειρεί χαρακτηρίζεται πιο γραφικός και από πλακόστρωτο δρομάκι του Αργοσαρωνικού.
Αυτό όμως μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Γιατί οι αμμώδεις παραλίες (και βοτσαλωτές, δεν θα κολλήσουμε εκεί) της χώρας μας είναι ένα τεράστιο playground για γνωριμίες, ένας τόπος γεμάτος μισο-ζαλισμένες, μισο-κοιμισμένες, μισο-χανγκοβεριασμένες αιθέριες υπάρξεις με μικροσκοπικά μαγιό, ένα μέρος που δεν μπορεί να μένει ανεκμετάλλευτο μόνο και μόνο από το φόβο μη χαρακτηριστείς Greek Καμάκι!!!
Συγκεντρώσου λοιπόν στη νέα τάξη πραγμάτων, αντικατέστησε τις αποτυχημένες πρακτικές του παρελθόντος με επιτυχημένες συνταγές του σήμερα και σκόραρε στο πιο δύσκολο – αλλά και πιο πλούσιο σε «υλικό» - γήπεδο του φλερτ.

Το παλιό καμάκι 

Φορούσε γυαλιά καθρέφτες που τον έκαναν να μοιάζει με ανώμαλος. Προαιρετικά τα κρεμούσε σε πράσινο φλούο λουράκι, ασορτί με τσαντάκι-μπανάνα στη μέση.

Καμάκι 2013
Φοράς ένα φυσιολογικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου που κολακεύει το πρόσωπο, την προσωπικότητα και την αισθητική σου και δεν αφήνει καμία πιθανότητα να θεωρηθείς ο ματάκιας της πλαζ.
Το παλιό καμάκι
Περιέφερε περήφανα το «πακέτο» του μέσα σε ένα κολλητό speedo,αφήνοντας στη φαντασία μονάχα το βάθος της απύθμενης ακογουστιάς του.

Καμάκι 2013
Διαλέγεις ένα μοντέρνο μαγιό, ανάλογα με το γούστο και το σωματότυπο σου, κάτι που δεν σε ντροπιάζει με το μικροσκοπικό μέγεθός του αλλά από την άλλη δεν σου κρέμεται κάτω από τα γόνατα σαν να είσαι 16χρονος με ράπερ φιλοδοξίες.

Το παλιό καμάκι 

Θεωρούσε πως “η κοιλιά είναι αρχοντιά” - και αποκαλούσε “άρχοντα” τον σαν- 9 μηνών-έγκυο κολλητό του.

Καμάκι 2013
Οφείλεις να έχεις φροντίσει για την φυσική σου κατάσταση, όχι για να αποκτήσεις το six pack του Hugh Jackman αλλά για να έχεις αυτό που ονομάζεται «αυτοπεποίθηση παραλίας». Και λέγοντας «αυτοπεποίθηση παραλίας» δεν εννοούμε να ρουφάς την κοιλιά σου.

Το παλιό καμάκι

Δεν ασχολούταν φυσικά με τρίχες. Για την ακρίβεια, είναι εκείνος που ενέπνευσε το ρεφρέν “Greek Lover με τρίχα για πουλόβερ”
.
Καμάκι 2013
Χωρίς υπερβολές και υστερίες, είσαι όσο το δυνατόν πιο hair free στα αντιαισθητικά σημεία στα οποία είχες πρόβλημα. Και ξέρουμε όλοι ποια είναι αυτά.

Το παλιό καμάκι

Πλησίαζε μόνος του, με αποφασιστικότητα και λάγνο βλέμμα το θήραμα και χρησιμοποιούσε γλοιώδεις πεσιματικές ατάκες με θερμοκρασία Σιβηρίας για να ξεκινήσει «κουβεντούλα».

Καμάκι 2013
Παίρνεις μαζί και τον κολλητό σου ο οποίος έχει τριπλή ιδιότητα α) να σε κάνει να φαίνεσαι νορμάλ άνθρωπος και όχι μπάκουρας που ψάχνεται κάτω από τους 40°c β) να απασχολήσει την φίλη της όσο εσύ παίζεις μπάλα με τη δική σου γ) να κάνει λιγότερο πιο άβολη την κατάσταση αν εκείνη δεν σου μιλάει και δείχνει να μην ενδιαφέρεται.

Το παλιό καμάκι

Θα προσφερόταν να της αλείψει την πλάτη με λάδι, προκαλώντας της γνήσια απορία γιατί στο διάολο να αφήσει έναν παντελώς ξένο να ακουμπήσει με τις άγνωστες χερούκλες του το δέρμα της.

Καμάκι 2013
Παρακαλείς ευγενικά εκείνη να αλείψει εσένα, γιατί αυτό φαίνεται πιο φυσιολογικό. Όποιος δεν φτάνει, ζητάει βοήθεια. Δεν προσφέρει βοήθεια με το ζόρι σε κάποια που ποτέ δεν τη ζήτησε.

Το παλιό καμάκι

Μπαστακωνόταν στις λουόμενες με τις ώρες μέχρι να βρουν έναν αποτελεσματικό τρόπο να τον διώξουν.

Καμάκι 2013
Χτυπάς, φεύγεις και επιστρέφεις. Αφού καταφέρεις την πρώτη και πιο δύσκολη επαφή (συγχαρητήρια), βρίσκεις γρήγορα μια δικαιολογία και απομακρύνεσαι. Παραμένεις στο οπτικό της πεδίο, ώστε να μπορέσει να σε χαζολογήσει με την ησυχία της, να εξετάσει την πιθανότητα να της αρέσεις και – φυσικά – να σε κουτσομπολέψει με τις φίλες της. Όταν επιστρέψεις, το πόρισμα θα φαίνεται ξεκάθαρα στη συμπεριφορά της.

Το παλιό καμάκι

Έριχνε το μπαλάκι προς το μέρος της εκνευρίζοντάς τη.

Καμάκι 2013
Την καλείς να παίξετε μαζί ρακέτες ή beach volley. Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πιστεύετε, μετά από 4 ώρες αργού σοταρίσματος στην ξαπλώστρα μας, βαριόμαστε απίστευτα. Και συχνά ευχόμαστε κάποιος να μας έσωνε από την ανία των χιλιοξεφυλλισμένων περιοδικών. Μπορείς να είσαι εσύ αυτός. Αν το κορίτσι δεν θέλει να παίξει, θα αρνηθεί. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Το παλιό καμάκι

Ερχόταν κατά πάνω της με ένα κερασμένο ποτό, υποχρεώνοντας τη να πιεί κάτι που πιθανόν δεν της αρέσει ή να αρνηθεί και να φανεί ξινή και ακατάδεκτη.

Καμάκι 2013
Κάνεις το κέρασμα να δείχνει μια ευγενική κίνηση στα πλαίσια της γνωριμίας σας, διακόπτοντας την κουβέντα σας και λέγοντας όσο πιο φυσικά μπορείς «πάω στο μπαρ, θες να σου φέρω κάτι;». Ή δεν κάνεις απολύτως καμία κίνηση, καθώς α) δεν είσαι υποχρεωμένος β) μπορεί όντως να μη θέλει τίποτα γ) μεγάλο κορίτσι είναι, αν θέλει κάτι θα σηκωθεί να το πάρει.

Το παλιό καμάκι

Κουβαλούσε μαζί του τερατώδες boombox, ενοχλώντας με τις trendy μουσικές του επιλογές εκείνη, την φίλη της, το ζευγάρι παραπέρα και μια οικογένεια στην παραδιπλανή παραλία.

Καμάκι 2013
Έχεις μαζί σου το iPod σου, που είναι ιδανικό για να πιάσεις κουβέντα με κάποια που επίσης φοράει τα ακουστικά της. «Τι ακούς/ πόσα άλμπουμ έχεις φορτώσει/ πόσο σου κρατάει η μπαταρία» και άλλα τέτοια χαζά είναι νορμάλ τρόποι να ανοίξεις συζήτηση.

Το παλιό καμάκι

Καραδοκούσε να την ξεμοναχιάσει στην ξαπλώστρα, πλησιάζοντας τη χωρίς πραγματικό θέμα συζήτησης και με ανούσιες ατάκες όπως «μόνη σου είσαι εδώ;» («όχι, κρύβω άλλους 5 κάτω από την ξαπλώστρα»).

Καμάκι 2013
Την πλησιάζεις μέσα στη θάλασσα (3-4 μέτρα απόσταση είναι καλά), που προσφέρεται για να αναλύσετε διάφορα ηλίθια θέματα, π.χ. αν είναι κρύα η θάλασσα, αν έχει βγάλει βρώμα το κύμα, αν έχει λιγότερα φύκια από την άλλη πλευρά. Ναι, είναι εξίσου ανούσια αλλά καμουφλάρουν καλύτερα τις προθέσεις σου.

Το παλιό καμάκι

Τραβούσε φωτογραφία καλλίγραμμες νεαρές που κάνουν ηλιοθεραπεία, στήθη που αναδύονται από τη θάλασσα, πωπούς που ξεροψήνονται στον ήλιο, για την προσωπική του creepy συλλογή.

Καμάκι 2013
Ζητάς από εκείνη να σας τραβήξει μια φωτογραφία, εσένα και τον φίλο σου, εσένα και τον σκύλο σου, εσένα και όλη την παρέα σου. Γιατί έτσι κάνουν οι νορμάλ άνθρωποι.

Το παλιό καμάκι

Μύριζε «καμακίλα» από μακριά. Φορούσε μόνιμα τα γυαλιά ηλίου του, ήταν καθισμένος αντί για ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα, μουρμούριζε με το έτερο καμάκι φίλο του και «σκάναρε» την παραλία πιο σχολαστικά και από τον ναυαγοσώστη.

Καμάκι 2013
Είσαι στην παραλία για να περάσεις καλά. Μιλάς, γελάς, παίζεις, διαβάζεις, ρίχνεις έναν υπνάκο. Κάνεις, δηλαδή, οτιδήποτε θα έκανες αν δεν είχες καμία πρόθεση για γνωριμίες. Και όταν τελικά της μιλάς, το κάνεις με άνεση και χαλαρή διάθεση, απλά και μόνο γιατί είσαι κοινωνικός τύπος και γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα σου τράβηξε την προσοχή. Όχι γιατί το αγαπημένο σου καλοκαιρινό χόμπι είναι το αθάνατο ελληνικό καμάκι - και σίγουρα όχι γιατί Σι Ις Μπιούτιφουλ, Αντ Γιου Λοβ Χερ.

1 σχόλιο: