Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ GAGA Η ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΚΑΓΚΑ???

Είδες πόσο δίκιο έχει ο λαός μας, που λέει ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ*λους; Με... χρυσή αναπηρική καρέκλα κυκλοφορεί πλέον η Lady Gaga!
spl500179_001.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Lady χειρουργήθηκε μετά από πρόβλημα στο ισχίο, το οποίο την ανάγκασε να ματαιώσει τις συναυλίες της και,  περίπου από τα μέσα Φεβρουαρίου, κυκλοφορεί με αναπηρική καρέκλα.
GAGA.jpg

Σιγά που θα καθόταν κοτζάμ Gaga σε αναπηρική καρέκλα όμοια με εκείνη που χρησιμοποιούν εκατομμύρια  «κοινοί θνητοί» ανά τον κόσμο: φρόντισε να μετακινείται με... θρόνο, από χρυσό 24 καρατίων και με δερμάτινο κάθισμα!
spl500179_003.jpg

Τον σχεδιασμό και τη δημιουργία της υπερπολυτελούς αναπηρικής καρέκλας ανέλαβε ο... στυλίστας των διάσημων Ken Borochov (μεταξύ άλλων ντύνει τους Nicki Minaj, Kanye West και Cher Lloyd), ο οποίος την ολοκλήρωσε σε μία εβδομάδα και της έδωσε το όνομα «άρμα», ενώ ο Terry Richardson ανέλαβε να φωτογραφήσει την 26χρονη πάνω στο νέο της απόκτημα και να το μοιραστεί μαζί μας...
spl500179_002.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου