Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Κούκλες με σύνδρομο Down για την αγάπη της κόρης της !

Κούκλες με σύνδρομο Down για την αγάπη της κόρης της

Την ευαισθησία μου και την απύθμενη αγάπη μου για τους ανθρώπους με σύνδρομο Down την έχετε καταλάβει. Δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σας αυτό το ενδιαφέρον και συγκινητικό ρεπορτάζ σχετικά με μία δημιουργική μαμά που κατασκευάζει κούκλες έχοντας μοντέλο την ίδια της την κόρη... Πού μπορεί να φτάσει, όμως, μια μαμά, για να κάνει το παιδί της να αισθάνεται ευτυχισμένο..."Συγκινεί μία μητέρα η οποία δημιούργησε κούκλες εμπνευσμένες από την κόρη της που πάσχει από Σύνδρομο Down.
 H 49χρονη Connie Feda από το  Pittsburgh της Πενσυλβάνια, δεν ήθελε να βλέπει άλλο στενοχωρημένη την κόρη της Hannah, η οποία όταν χάζευε καταλόγους με παιχνίδια, έλεγε πως καμία κούκλα δεν μοιάζει με εκείνη.
Η μαμά της, όπως είναι φυσικό, προσπάθησε να σκεφτεί τι θα μπορούσε να κάνει την μικρότερη της κόρη να βρει το χαμόγελό της. Έτσι σχεδίασε μια μίνι version της Hannah.
  Η 49χρονη όμως ήθελε να δώσει χαρά και σε άλλα παιδιά με σύνδρομο Dοwn και έτσι μετέτρεψε σε full time δουλειά την ενασχόλησή της αυτή. Μάλιστα οι Dolls For Downs όπως λέγονται θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον Μάιο.
«Όταν ρώτησα την Hannah ποιο είναι το αγαπημένο σημείο της κούκλας της εκείνη απάντησε πως την αγαπά επειδή είναι όμορφη και επειδή είναι δικιά της» εξομολογείται η Connie Feda.

Η 49χρονη στη σελίδα της στο Facebook κάνει γνωστό πως αποστολή της είναι να “αναπαραστήσει τα παιδιά με σύνδρομο Down με τον πιο γλυκό τρόπο”.
Επίσης σε συνέντευξή της στη Huffington Post, η κυρία Feda τονίζει πώς «Θέλω η Hannah όταν βλέπει μια κούκλα με σύνδρομο Down να βλέπει κάτι όμορφο, γιατί αυτό βλέπω κι εγώ όταν την κοιτάζω…..»".
                                    ΑΠΟ-Greekmoms.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου